Activiteiten

Om half negen zijn we in de auto gestapt en naar het Historisch museum in Vriezenveen gereden. In het museum werden de kinderen in groepjes verdeeld. Alle kinderen  mochten zich verkleden en kregen kleren aan die mensen voor 100 jaar geleden ook droegen. Ook was een groepje een trui aan het vlechten en was er een opdracht om het juiste woord bij een plaatje te leggen. De kinderen kregen uitleg hoe van wol garen wordt gemaakt. Alle kinderen mochten achter het spinnenwiel zitten en dit zelf uitproberen.

Al met al een geslaagde ochtend.

Op donderdag 29 oktober hebben de kinderen van de groepen 3-4-5 les gehad van een judo trainer. De kinderen hebben kennis gemaakt met deze sport. Zoals je op de foto's kunt zien was het heel gezellig.

Meer foto's staan in MijnAlbum