Kamp Haarle 2015

De eerste dag van het kamp zit er al bijna op....nou jaaaa bijna.
Maar de ochtend begon droog met een klein zonnetje en heeel veel goede zin. Het fietsen ging goed maar het was op de fiets wel wat fris. De eerste stop was bij de Regge. Daarna door naar collega school De 3 linden voor een warme kop koffie voor de leiding een een warme wc voor de kinderen. Toen moest het de hellendoornse berg op.....dat viel een aantal flink tegen...sommige gingen bijna net zo hard achteruit als vooruit. Maar als echte bikkels hebben ze zelfs met een paar drupples regen en wind tegen gehaald. Aangekomen lekker gelunched en de slaapzalen in gedeeld .Al het snoep is natuurlijk al opgegeten. Juf Elles kwam ook nog op visite. Toen weer op de fiets door het bos op weg naar het oorlogsmuseum. Onderweg nog gestopt om te genieten van het mooie uitzicht. Het museum was erg interessant en de rondleiding van de gidsen sprak de kinderen erg aan. Ook complimenten van de gidsen gekregen voor de kinderen!
Terug weer tegen de wind in en bult op wat Davey niet erg leuk vond. Mitchell had een lekke band bij het museum gekregen en Davey had dat ook graag gehad. Maar hij heeft de eindestreep en heerlijk bord macaroni gehaald. Deze was zelfs zo lekker dat Dylan L. zelfs 2 borden opgegeten heeft en een bak vla!!
Meneer Jan en Meneer Robert moeten zich zo opmaken voor de traditionele slagbal battle... hoe dat afgelopen is horen we morgen.

Dag 2
De ochtend begon met een verkenning van de Sallandse Heuvelrug. Het ontstaan van de ijstijd was nog duidelijk te zien! Met prachtige uitzichten was het genieten. Maar na een lange tocht moesten ze ook weer op de fiets terug en ook nog tegen de berg op. Na bijgekomen te zijn was het tijd voor een middag midgetgolf, voor sommige de eerste keer.
En 's avonds stond een speurtocht tussen de schotse hooglanders op het programma. En dat was ook echt TUSSEN de koeien door lopen.

Dag 3
Tijd voor winkelen!!!! Al het meegenomen geld is goed besteed.
En natuurlijk was het bonte avond tijd! Lachen... gieren... brullen...

Dag 4
Nu staan de fietsen alweer klaar voor de reis terug....tot vanmiddag!!