Open dag De Schakel

OBS De Schakel zorgt ervoor dat iedere leerling een optimale ontwikkeling doormaakt. Dit doen we door de combinatie van kleinschaligheid, het bieden van een veilige en prettige werksfeer en Piramide onderwijs

Op onze school krijgen leerlingen les in kleine groepen, waardoor er ruimte voor veel individuele aandacht voor uw kind is. Zo kunnen onze ervaren leerkrachten goed inspelen op de behoeften van uw kind en het onderwijs aanpassen aan zijn/haar niveau. Daarom geven de leerkrachten ook instructies op 3 niveaus, zodat het onderwijs altijd aansluit bij uw kind.

Veilige en prettige werksfeer.

We werken volgens de principes van PBS (Positive Behaviour Support). Het doel van PBS is een positieve, sociale omgeving creëren die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt of doet afnemen. Hierdoor zorgen we voor een fijne, open en veilige sfeer op school. Om de open sfeer te bevorderen is er bovendien iedere dag een inloopochtend voor de groepen 1,2 & 3. Ook kan uw kind kiezen om godsdienstonderwijs of Humanistisch Vormingsonderwijs te volgen vanaf groep 3.

Piramide onderwijs in groep 1 en 2.

Om de overgang tussen de peuterspeelzaal/kinderopvang en de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen, maken we in groep 1 & 2 gebruik van Piramide onderwijs, wat vaak ook in de peuterspeelzaal/kinderopvang gebruikt wordt. Om dit te ondersteunen is er ook veel overleg tussen de leerkrachten van groep 1 & 2 en de peuterspeelzaal/kinderopvang.

Open dag

Wilt u zien hoe ons onderwijs er in de praktijk uitziet? Kom dan de sfeer proeven tijdens de open dag. Op dinsdag 31 januari tussen 9:00-11:00 uur en tussen 18:00-19:30 uur laten leerlingen, leerkrachten en ouders zien hoe we werken op OBS De Schakel. Laat u verrassen door onze spontane kinderen, de gedrevenheid van onze collega’s en het enthousiasme van onze ouders.

Wilt u vooraf al meer informatie? U bent van harte welkom om te komen, te bellen of te mailen! (info@obs-schakel.nl / 0546 - 64 24 31)

Vragen of terugbelverzoek

Wilt u vooraf al meer informatie? Of wordt u liever door ons teruggebeld? Laat dan hieronder uw vraag en/of gegevens achter.